GARGELLEN MONTAFON voralberg oostenrijk

Zomeractiviteiten

 

Gargellen ontpopt zich in de zomer tot een echt outdoormekka. Spelen in en drinken uit de beek. Rijden over de alm op de haflingers van onze buren. Spannende wandeltochten naar verafgelegen hutten. Een bergtop beklimmen.

 

Zo compleet kan je zomervakantie hier zijn!

Alle outdoor activiteiten GRATIS! Iedere dag een andere activiteit. Dat kan. Van moutainbiken op veel verschillende niveaus tot aan het eind van de dag nog even lekker zwemmen. De klettersteigen die links langs de waterval en rechts van ons huis liggen nodigen uit om de klimgordel aan en helm op te doen. Denk eraan vooral goed te zekeren. Jong geleerd en oud kan meegenieten.

 

Met BergePLUS onder leiding van de berggidsen sportleraren en gediplomeerde kinderopvang is het hele outdoorprogramma voor iedereen gratis mee te beleven. Van schatzoeken met de allerjongsten tot e-bike touren met vele hoogtemeters! U kunt thuis al kijken welke activiteiten uw voorkeur hebben en indien u wenst kunt u zich al aanmelden door -hier- te klikken.

 

Vrij uitzicht met zon

Maar even een geruststeling voor wie al moe wordt bij de gedachte aan activiteit: het is ook goed vertoeven op ons vrije en zonnige terras met een goed boek en een glas wijn. Voor totale ontspanning!

 

Tennis & Golf

Tennissen kan op elk moment van de dag gratis op onze mooi geprepareerde allweather banen. Desgewenst kan er van te voren worden gereserveerd.

De eerste golfbaan in de directe omgeving is op slechts 15 minuten rijden. In dit unieke gebied zijn vier golfbanen voor zowel de beginnende als de gevorderde golfers. Uitdaging genoeg!