GARGELLEN MONTAFON voralberg oostenrijk

Winteractiviteiten

 

Gargellen
Een klein idyllisch Oostenrijks dorp (op 1500 meter hoogte) in een mooi dal op de grens met Zwitserland en op slechts 850 km van Utrecht in Montafon Vorarlberg. Welkom in Gargellen.

 

Onder de blauwe hemel
Prachtige huizen en bomen dik onder de sneeuw. Bergen sneeuw om in te spelen. Sleeën, sneeuwballen gooien en skiën gaan dan vanzelf. Wintersport zoals het hoort te zijn op een rustiek en authentiek plekje, waar het leven goed is.

 

De meeste sneeuw
De hoge ligging garandeert een huis dat prachtig in de sneeuw ligt met skimogelijkheden van eind november tot eind april. Skiën tot aan de deur, want in ons kleine dorp gaat alles te voet of op de slee.

 

Sneeuwparadijs voor kinderen
Het kinderskipark voor de kleintjes ligt midden in het dal. Maar ook op de berg vanaf je luie stoel heb je uitzicht op de nieuwe kinderskilift op de glooiende piste. Een ideale omgeving voor gezinnen en kinderen.

 

Eindeloos

In ons skigebied ben je niet snel uitgekeken. Haal je hart op met een dagje tourskiën of op de vele off-piste routes. In anderhalf uur kun je klimmen en afdalen naar nabijgelegen kloosters. De skipas is geldig voor maar liefst 300 pistekilometers. En dan te weten dat in Vorarlberg al jaren de meeste sneeuw valt van Oostenrijk…